Om Halldór
 

Halldór er født og opvokset på gården Þóreyjarnúpur i Nordisland. Gården har været i familiens eje i generationer og der har også været hesteavl i lang tid, men det var først Halldór som begyndte at systematisere avlen.

Siden hen fik han en uddannelse som ridelærer og hestetæmmer indenfor FT samt som gædingadommer og har nu gennem mere end 30 år drevet avlen på gården seriøst og har selv tilredet, trænet og fremvist sin avl i konkurrencer samt til kåringer på Island. Det er blevet til mange gode resultater gennem årene på Landsmót, til islandsmesterskaberne samt kåringer, hvor han har fået flere heste kåret i første klasse.

 
Halldór flyttede I 2003 ned til Mia i Danmark og tog sin palomino 1. klasses hingst Skinfaxi f. Þóreyjarnúpi med sig. De købte hus og dannede Skyttegården på Fyn i 2004 og i 2005 blev de gift. I øjeblikket bruger Halldór meget tid på at undervise og holder kurser både i Danmark, Sverige og USA.

Han og Mia ejer fortsat gården på Island og fortsætter avlen deroppe godt hjulpet af  familie samt vennen og kåringsdommeren Jói fra Bessastaðir.

Halldór går seriøst ind for hele tiden at dygtiggøre sig både som rytter samt som instruktør. Blandt andet har han fået undervisning hos Bent Brenderup, som underviser i den akademiske ridekunst.
 

Om Mia og Julia

Mia er født og opvokset nær Helsingør i Nordsjælland. Hun begyndte at gå til ridning da hun var 6 år gammel og har redet mere eller mindre siden. Som 12 årig begyndte hun at ride på Islandsheste og siden har det kun været dem.

Mia læste medicin på Københavns universitet og blev færdig som læge i 2003. Siden har hun arbejdet på forskellige hospitaler samt i almen praksis som optakt til videreuddannelsen til speciallæge.

Julia Mai blev født i maj 2006, hun er familiens store glæde.