September 2007

Vi tog til kåring med vores hingst Þrymur i Tyskland og følte endelig han fik hvad han fortjente. Han kom i 1. klasse med tre 9-taller for tölt, vilje og galop, 8,5 for trav og form under rytter, ialt 8.23 for rideegenskaber som 4-gænger! (Se hele kåringen her)

2007 har været et godt år med 2 heste fra egen avl kåret i 1. klasse!!

Juli 2007

Vi har taget flere heste ned fra Island og solgt dem via kommission på Bækgården. Rigtig flinke og professionelle mennesker, det er et godt samarbejde.

Juni 2007

Halldór var til Fynsmesterskab med vores 2 hingste Skinfaxi og Þrymur. Det gik virkelig fint og han blev Fynsmester i T1 kun slået af Cathrine og Jon f. Hala og ligeledes Fynsmester i stilpas og femgang på Skinfaxi.

Juni 2007

Vi var på Island og se de nye føl efter Sólon fra Hóli samt etåringerne efter Hágangur f. Narvastödum. Rigtig fine alle sammen. Desuden kørte vi avlshopperne til hingst rundt omkring. Vi valgte i år at bruge forskellige hingste, bl.a Kormákur f. Flugumyri, Hugi f. Hafsteinsstödum, Akkur f. Brauterholti og Grettir fra Grafarkoti. Det bliver spændende til næste år.

I Danmark sætter vi en hoppe til henholdsvis Skinfaxi og hans søn Glófaxi.

Maj 2007

Til vores store glæde fik vi en datter til Skinfaxi kåret i 1. klasse, hun hedder Fína fra Þóreyjarnúpi og blev kåret med 8.04 for bygning og 8.18 for rideegenskaber, ialt 8.12. Hun kommer nu til at indgå i avlshopperne og er i år ifolet med Grettir f. Grafarkoti efter Dynur f. Hvammi.

Oktober 2006

Vi var på Island og tilride unghestene. Det gik rigtig fint og der er flere spændende emner, både hopper og hingste samt vallakker. Planen er at tage en hel del heste til Danmark omkring årsskiftet m.h.p. konkurrence og salg.

April 2006:

Knurreborgs Påskestævne gik over al forventning. Þrymur førte efter udtagelsen både T1 og 4.1 og vandt senere T1 med ialt 6.84, vi er rigtig glade og tilfredse med hans fremgang og synes det lover godt for kåringen om et par uger. I 4.1 finalen valgte Halldór at ride vallakken Dynfari, som er efter Glófaxi, dvs barnebarn til Skinfaxi. Han lå nr. 5 efter udtagelsen men red sig i finalen op på en 2. plads med pointlighed med vinderen på 6.23. Også meget tilfredsstillende hvor stor fremgang han har gjort fra sidste år og der er stadig langt mere i ham. Drifandi vandt 5.1 med 5.93, nu ligger han stabilt på 6.5 i tölt og galop og 6 i pas og der er god mulighed for forbedringer i både passen og traven. En virkelig lovende femgænger.

Derudover stor ros til stævnet som helhed, som sidste år var vejret perfekt og stemningen rigtig god og hyggelig. Sådan skal et stævne være.

Marts 2006:

Halldór var til Gajus forårsstævne med bla Skinfaxi sønnen Drífandi som er til salg. Hans pas er rigtig godt på vej nu og med tölt til 6 og 6,5 og paskarakterer fra 5-6 er det virkelig en femgænger med fremtiden for sig. Ialt fik han 5.8. han skal med til Knurreborgs påskestævne, det bliver spændende at se hvordan det går.

Marts 2006:

Vi var på Island og vurdere unghestene i træning. De svenske piger Lisa og Jenny som har arbejdet med dem har gjort et rigtigt flot stykke arbejde og vi var rigtig tilfredse med hestene. En hoppe er allerede i kåringstræning hos Joi fra Bessastadir og en anden hos Pall Bragi Hólmarson, det går vist fint fremad med begge to. Desuden er der 3 lovende hopper mere som måske bliver klar til kåring senere på året.

December 2005:

Halldór er taget til Island for at tilride vores 4 og 5 års ungheste samt fortsætte træningen af nogle af de lidt ældre. Der er 19 heste på stald og rigtig mange spændende emner. Bl.a.  4 lovende hopper hvoraf de 2 er efter Skinfaxi 1 efter hans søn Glófaxi og 1 efter Glampi fra Vatnsleysu.

Juni 2005:

Så blev der født 5 nye føl på gården, alle efter Númi f. Þórodsstöðum, 2 røde, en brunblak, en brun/jarp og en palomino, 4 hopper og en hingst, se under Føl og ungheste. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af dem.